img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

Sunday, February 28, 2010

KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST



"KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST"...tgk tajuk ni menakutkan!! waaahhhhh sure gempak2 blogger yg join contest ni..raser KERDIL jer lah plak..

nak cuber gak lah contest ni..maner tau ader rezeki.anyway ni 2nd contest yg saya msk,hope ader luck ler kali ni...ahhahaha..hadiah2 utk pemenang maakkkk aiiii!!!! best sioootttttt!!!! wa ckp lu..

okey geng..ltk komen u all byk2 kat sini..ni adalah syaratnyer..heheh..jgn malu2 yaa!

kpd yg berminat click jer kat sini

syarat2

contest ni best pasai sgt2 mencabar minda! tak pernah dibuat org ader hari2 kener jwb soklan plak...so kter kene kumpulkan mata bebanyak.

Terdapat 3 cara untuk mendapatkan mata:

1. Soalan Wajib
Peserta wajib untuk menjawab soalan di kategori ini. Soalan akan dikeluarkan setiap hari pada link www.fcucommunity.net sepanjang contest ini berlangsung.

* KENER WAT NIH..MANER TAU TERLEBIH PANDAI PLAK..HEEHEHEH

2. Soalan Bonus
Peserta mempunyai pilihan samada untuk menjawab soalan di kategori ini ataupun tidak.
Peserta yang menjawab soalan di kategori ini akan mendapat mata bonus.


*EEHHH....MST LER JWB...NAK UJI DIRI SEDIRI...

3. Tugasan Bonus
Peserta akan mendapat mata bonus jika membuat tugasan yang diberikan oleh penaja.



CARA MENYERTAI
Cara untuk menyertai amat mudah. Pastikan anda melakukan STEP BY STEP perkara di bawah.

STEP 1
Anda wajib menulis satu entry khas mengenai contest ini di blog anda. Entry anda mestilah bertajuk "KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST". Peserta yang menulis entry contest paling kreatif akan memenangi hadiah khas tajaan FCUMIRACLE bernilai RM75.

*YERR...SAYA DAH BUAT..TAPI TAK KREATIF PUN..HUHUHU

STEP 2
Anda wajib paparkan BANNER CONTEST di blog anda. Sila copy code di bawah ini dan paste di sidebar blog anda. Kedudukan banner tersebut akan berada di penjuru blog seperti yang anda lihat di penjuru kanan laman web ini. Anda boleh memilih kedudukan penjuru yang anda mahu. kanan ataupun kiri.

PENJURU BAWAH KIRI @ PENJURU BAWAH KANAN..(senang2 click jer kar sini)...haaa mudah kan..

STEP 3
Ini adalah step terakhir untuk melengkapkan anda sebagai peserta. Anda hanya perlu isikan maklumat anda pada borang di bawah. Pastikan anda memasukkan detail yang betul. Seperti yang anda lihat, pada borang tersebut memerlukan anda memasukkan Entry Link. Entry Link bermaksud link entry contest yang anda buat STEP 1 tadi. Maka anda perlu pastikan anda siapkan dahulu Entry contest sebelum mengisi borang ini.

*DAH BUAT..THANKS YAA...


Tawakal jer lah...wish me luck yaa...

14 comments:

-N e Y r A- said...

http://www.ieyra.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

kumen jum..saya join juga...gudluck

nAnA rAhMaN said...

thanks yaa..

[♣]sara®sites™ said...

good luck.. :) komen sini gak..
http://maisarahmazhar.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html
hehe.. thanks.. :)

tricksrex said...

singgah komen
all da best!

http://trexmakancicak.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

Anonymous said...

gd luck there.dun 4get soklan

::m!SS edURA hanUM:: said...

wish u luck
dont forget to comment back me =]

http://missteletybes.blogspot.com/2010/02/kamiblogger-biggest-contest.html

Anonymous said...

gud luck

nAnA rAhMaN said...

thanks..all da best too

imanmom said...

salam kenal n good luck

nAnA rAhMaN said...

salam kenal kembali..thanks

M!Er4N said...

gud luck k

nAnA rAhMaN said...

tq

Mabuk! said...

Gud Luck 4 the c0ntest~
Jom k0men-meng0men#

http://mabukloveacustic.blogspot.com/2010/03/kamiblogger-biggest-contest.html

Miss Q said...

Hello!

Sila jawab tag saya di sini:

http://karipapsayur.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

TQ