img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

Sunday, February 28, 2010

KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST



"KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST"...tgk tajuk ni menakutkan!! waaahhhhh sure gempak2 blogger yg join contest ni..raser KERDIL jer lah plak..

nak cuber gak lah contest ni..maner tau ader rezeki.anyway ni 2nd contest yg saya msk,hope ader luck ler kali ni...ahhahaha..hadiah2 utk pemenang maakkkk aiiii!!!! best sioootttttt!!!! wa ckp lu..

okey geng..ltk komen u all byk2 kat sini..ni adalah syaratnyer..heheh..jgn malu2 yaa!

kpd yg berminat click jer kat sini

syarat2

contest ni best pasai sgt2 mencabar minda! tak pernah dibuat org ader hari2 kener jwb soklan plak...so kter kene kumpulkan mata bebanyak.

Terdapat 3 cara untuk mendapatkan mata:

1. Soalan Wajib
Peserta wajib untuk menjawab soalan di kategori ini. Soalan akan dikeluarkan setiap hari pada link www.fcucommunity.net sepanjang contest ini berlangsung.

* KENER WAT NIH..MANER TAU TERLEBIH PANDAI PLAK..HEEHEHEH

2. Soalan Bonus
Peserta mempunyai pilihan samada untuk menjawab soalan di kategori ini ataupun tidak.
Peserta yang menjawab soalan di kategori ini akan mendapat mata bonus.


*EEHHH....MST LER JWB...NAK UJI DIRI SEDIRI...

3. Tugasan Bonus
Peserta akan mendapat mata bonus jika membuat tugasan yang diberikan oleh penaja.



CARA MENYERTAI
Cara untuk menyertai amat mudah. Pastikan anda melakukan STEP BY STEP perkara di bawah.

STEP 1
Anda wajib menulis satu entry khas mengenai contest ini di blog anda. Entry anda mestilah bertajuk "KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST". Peserta yang menulis entry contest paling kreatif akan memenangi hadiah khas tajaan FCUMIRACLE bernilai RM75.

*YERR...SAYA DAH BUAT..TAPI TAK KREATIF PUN..HUHUHU

STEP 2
Anda wajib paparkan BANNER CONTEST di blog anda. Sila copy code di bawah ini dan paste di sidebar blog anda. Kedudukan banner tersebut akan berada di penjuru blog seperti yang anda lihat di penjuru kanan laman web ini. Anda boleh memilih kedudukan penjuru yang anda mahu. kanan ataupun kiri.

PENJURU BAWAH KIRI @ PENJURU BAWAH KANAN..(senang2 click jer kar sini)...haaa mudah kan..

STEP 3
Ini adalah step terakhir untuk melengkapkan anda sebagai peserta. Anda hanya perlu isikan maklumat anda pada borang di bawah. Pastikan anda memasukkan detail yang betul. Seperti yang anda lihat, pada borang tersebut memerlukan anda memasukkan Entry Link. Entry Link bermaksud link entry contest yang anda buat STEP 1 tadi. Maka anda perlu pastikan anda siapkan dahulu Entry contest sebelum mengisi borang ini.

*DAH BUAT..THANKS YAA...


Tawakal jer lah...wish me luck yaa...

Saturday, February 27, 2010

kuyah's cover hp















again...hp cover..kali ni dr my housemate..peminat setia kaler ijau.nak gambo cendawan kat atas tu..froggy tu pun dier nak ltk kat hp..cantek plak..hahaha.sediri buat,sendiri puji daaa

buku felt baru

gembire sgt rase hati!!! dh beli buku2 felt...tp maser tok wat jer tak der..sgt2 teruja nk jahit sumer tu!! waaahhhhhhh....tak lamer lg blog ini akan dihiasi my new craft...wish me luck yeehhh!

ini adalah permulaan bisnes saya,jd saya tak meletakkan harga yg tggi...kpd kawan2 & papa yg selalu ckp saya jual murah,tak berbaloi ngan maser jahit lah..sabo ek..i try built my excellent sewing & job dlu..thanks to all ur support..luv u!

now im taking quality eng course, so that ill make sure my crafting work is follow the standard...hehehe..cumer tak der ISO Certified jer....

keychain lg..



























order dr eman utk mom & dad..sempena besday mereka..thanks eman...yg gambo bwh tu adalah sblh belakang..

reggae theme

















order de ex-classmate SEMETRIK..nak yg ader unsur theme reggae..pattern yg dia bg ssh betoi nak buat..akhirnyer setelah berbincang, dier minta yg mcm ni jer..hahahhaha..thanks mat drop! order lg yek dr aku..

Tuesday, February 23, 2010

aaahhhhh...kembalilahhhh mood utk menjahit!!
i really need that mood....huhuhu...
tgk sumer yg dh terbengkalai nih..rimas!!
kwn2 yg dh tggu lamer,sabar ek...ill try make it..
bkn leh wat gelojoh2 kang tak cantek.aku sendiri tgk pun tak best!
ok...addiiooosss

Monday, February 22, 2010

salam...
nk bgtau order tok bulan 2 dh TUTUP!!!
takut tak sempat dah nak jahit..huhuhu..
sila beratur yeeerrr....
akan diberitahu nnt biler nak open semula

Sunday, February 21, 2010

introducing new header for NANARAHMAN COTTAGE...
credit to my sis toke kek yummy...
ok...sesaper nak order kek area JOHOR,sila2 lah ke blog dier nih..

Friday, February 19, 2010

make up album...



















ni hasil creative saye yg dh agak basi...luper nk mskkan gambo nih..actually owner album ni suh makeup album dier yg dh usang nih...buat lah aper2 pun janji nampk menarik...agak lmer jugak album ni tak berusik sbb byk beno esemen time tu...sori yer dek...heheheh

hp cover



















yg ni pulak repeat order dr ira..nk clour pink2 plak..nk tambah tali jugak..thanks dear support akak ko ni...ko nyer purse tu nnt aku pikir2 cmner nak wat..

Thursday, February 18, 2010

new design hp cover



















en3 kali ni msh panas lg...order by my ex-housemate..baya hopefully ko suker..ni kan yg ko nak? kali ini atas permintaan owner,saye ltk tali kat sisi cover tu..sng nk dibawa..
ok..kpd yg berminat,jsn malu2 segan2....email me ya..

Tuesday, February 16, 2010

gift away time...
















ni lah kali p1 sayer join gift away ni..bkn tak nak join tak berkesempatan lg..hopefully ni lah kali per1 msk n become a winner...heheh...

jom lets join this give away..really cute prizes are waiting for us..click here for more info

Friday, February 12, 2010

photo frame















en3 kali ni order dr ida sempena befday bf dier...as usual,semoga korang berbahagia dn bertemu jodoh cepat yer...(ida, bf ko ensem ler) heheehe..thanks ida...

Thursday, February 11, 2010

photo fridge magnet
















order dr jauh...wani ni tok konyer...semoga korang bertambah bahagia dgn bakal kehadiran org baru...take care dear...thanks order

hp cover





















order by my ex-housemate...thanks adek manis...hope ko suker...

~~nanarahman shop~~





































































































salam...
nak introduce nanarahman shop..i have variety of crafting tools and would like to share with u..interested??? email me yaaa....



a) flower button
b) zip
c) D-ring
d) variety of button
e) wood with key-chain
d) big magnet (6 pieces) @ small magnet (15 pieces) ~~(for fridge magnet)
f) designed felt
g) Pine wood stick (for bookmark)

Wednesday, February 10, 2010

salam..
order utk bln 2 dibuka kembali...
any idea@info let me know...
give me time to finish my esemen, kerje2 and so on..
then i will do my crafting work...
be patient ek every one....
thanks to all ur support..

with luv,
-nanarahmancottage-

luggage name















angah order maser dier nak g vietnam..nak ltk kat beg dier yg gedabak tu..
dr jauh ko dh nmpk beg ko ngah! hahhaha

name




















my sis order...nak ltk kat dlm keter dier..

camera name
















hye...
dah lamer tak msk kan pict..ni wat tok haziq photographer..wahhh..sakit2 bangat jari jemari ni nak siap kan konyer ni haziq oii...keras sgt tali ni..huuhhuhuhu..anyway,thanks order..ko bwk ler kehulu kehilir senapang ko tu..then promote aku nyer skali..heehhe.