img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

Friday, January 22, 2010

hye all...
disini saya nak maklumkan....order untuk bulan
january telah ditutup...
order untuk bulan dua
akan diberitahu nnt..
kerja dah makin byk,tanggungjawab dh mikn berat,
jahit2 pun dh mkn mendapat sambutan..
alhamdullilah..

Monday, January 18, 2010

frame gift























en3 kali order dr pzi gak..ader 3 sumenyer yg dia order..ni yg last siap...simple jerk..tak tau nak ltk aper dah.pzi ckp letak jer suker ati ko..so suker ati aku ler nk ltk aper..aku anggap jer frame ni cm aku yg punyer..heheh..

anyway..aku dah tunaikan permintaan 'bee' ko ni..agaks leceh gak r wat natang kecik ni..perlukan kesabaran yg tggi..huhuhuh..tp dah namernyer minat..
semoga korang berbahagia hendaknyer..

Friday, January 15, 2010

keychain+bookmark















en3 kali ni order dr fizi tok awek yg jauh di utara...awek dier ni suker sgt bee..so kner lah wat yg bertemakan bee..thx pzi..at least leh mempelbagaikan my craft...

bad dgn tie elmo nyer...






















heheheh...comei tak?? dier nak added value tok tie..nice!..gd idea akim..thanks again..ko pakai nnt ari senin tlg promote lg yer my biz partner...hheehhe...

elmo keychain









price: rm 1.50 (each)





tetibe tergerak nak wat lbh lps dpt order suh wat elmo..pg tu bwk g campus nk tunjuk kat bad..trus kner sambar ngan kak mimi staff kat uni..hahahha..jualan lansung jer..thanks..very appreciate that.

Tuesday, January 12, 2010

my hp cover


















teringin nk pakai cover hp.so wat lah 1 tok diri sdr..best gak ek..teringin jer wat.hahhah..cantek n manarik plak..(puji diri sdri coz tak tau ler ader org nk puji ker tak..)hahah

book cover























yg ni pulak order dr my classmate merangkap housemate..buku with felt name + deco2 ckit.. yg speselnyer buku ni, kandungan kertas kat dalam ni blh take out n ganti ngn kertas baru blh dibeli kat kedai buku@jusco kertas2 tu.lso this book blh lah pakai as long as msh thn kukuh lg...heheh

book














price: rm15.00






this is my lovely book..1st time dpt wat buku cantek gini..suker sgt..buku ni dibalut ngan cotton material + butterfly bookmark..just like diary.

flet name with magnet











price : rm5.00






order dr adek tok ltk kat opis dier.dier ni toke kek yummy tu yg dier order gambo kek as a trademark forr her..hehehe

besday fridge magnet











rm: 18.00 (1 Set)






surprise besday to her mom...mak dier ni suker sgt fridge magnet tu yg dier order wat surprise..semoga di panjangkan umur dan dimurahkan rezeki

Saturday, January 9, 2010

felt name


























price : rm 5.00 ( not include bag)

order kali ni si auni nak letak kat beg sekolah dier pulak..nampak cantek plak bler dah siap..teringin plak nak jahit name sendiri nk letak kat beg gak....hahahha..sure nampak cam budak sek msk u...huhuhuh

love key chain














(pandangan belakang & depan)

price : rm 4.00

order from my kazen..tq madia...tlg akak ko ni promote skali ek...tq dear!

keychain






























price : rm 5.oo (each)

ring keychain utk bdk br msk sek...len kali order ler lg ek..eheheh..

butterfly hp keychain






































price : rm 3.50


ni wat anak sedara ku..tak dak idea lg mser nih..dier nak letak kat hp katenyer..layan jer lah..bdk2 br drjh 5.

car
































price: rm 8.00 (pair)

haaa....tak tau la jd ke tak bentuk baju ni...tapi klu tgk rupernye mmg cantek n menarik..(perasan plak ek)..hhehe.ni adalah permintaan dr seseorg untuk di letakkan kereta kesayangannyer..fanatik M.U dier nih!

Friday, January 8, 2010

fridge magnet







































ni pulak hadiah buat wedding kasha n razi...semoga korang dipanjangkan umur n dpt anak2 yg comel just like u all....selamat pengantin baru!

Di sebabkan aku tak tau nak kasi korang per since duit loan aku pun tak msk lg..hope korang suke..heheheh..tlg promote eks my dear frens...hehehe...

cover tu sy pakai kain jer..bunga n nama pakai kain felt..dlm tu bg gebu ckit..br best..

felt name


















my first trial..try jahit my name..maser jahit ni tak tau nak letak kat maner lg..

Thursday, January 7, 2010

paper quilling
















hadiah wat rakan yg baru melahirkn cahaya mata..semoga fareeq mjadi anak yg soleh

salam craft...

first of all..saya nak masuk kan sume hasil kerja saya untuk tatapan semua..sila lah lihat..jika berminat saya sedia untuk menerima tempahan..