img.emoticon { padding: 0; margin: 0; border: 0; }

Saturday, February 27, 2010

buku felt baru

gembire sgt rase hati!!! dh beli buku2 felt...tp maser tok wat jer tak der..sgt2 teruja nk jahit sumer tu!! waaahhhhhhh....tak lamer lg blog ini akan dihiasi my new craft...wish me luck yeehhh!

ini adalah permulaan bisnes saya,jd saya tak meletakkan harga yg tggi...kpd kawan2 & papa yg selalu ckp saya jual murah,tak berbaloi ngan maser jahit lah..sabo ek..i try built my excellent sewing & job dlu..thanks to all ur support..luv u!

now im taking quality eng course, so that ill make sure my crafting work is follow the standard...hehehe..cumer tak der ISO Certified jer....

4 comments:

Aisyah said...

Good luck to you! I sokong u. Comel2 hasil felt u. Mmg rasa tk berbaloi masa & tenaga yg kita guna utk hasilkn item2 tu pas tu letak harga rendah. But I see yr work is neat so bolehlh up kan sikit harga tu. I'm sure yr customer understand :) Keep up the good work!

nAnA rAhMaN said...

thanks ur support....tu lah..nnt i try up ckit2.cari customer dlu..tgk harge market lbh kurang kot..

ANR DELIGHTS said...

ko kan terror nk dptkan ISO tu..hehehehe...xpe bermula dr bwh wpun pahit n x berbaloi...lame2 akan berbaloi baloi...caiyok caiyok...

nAnA rAhMaN said...

tq along!! yeeee...anak2 pak rahman akan berjaya ngan bisnes nyer...even papa tak bg bukak kedai,kter bukak kedai dr umah jerw!! tp hasilnyer gempak lah...thanks papa!!